Див екшън е станал в Монтана вчера, съобщиха от пресцентъра

...
Див екшън е станал в Монтана вчера, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Див екшън в Монтана! Бракониер рани служител на ИАРА при опит за бягство от проверка

Див екшън е станал в Монтана през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Бракониер ранил чиновник на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури /ИАРА/ и блъснал колата му.
Инспекторите В.К. и Р.Й., и двамата 37-годишни, пробвали да извършат инспекция на лек автомобил „ Субару Легаси “. Когато се легитимирали мъжът зад кормилото натиснал внезапно педала на газта в опит да се измъкне. При бягството обаче колата закачила контрольор Р.Й. и го повалила на земята. След това в суматохата си бракониерът се натресъл в колата на чиновниците.
От рухването на земята инспекторът е с охлузни рани по ръката и крайници. Служебната кола „ Мазда “ пък е с деформирана предна ризница, десен калник и врата.
Впоследствие двамата мъже в колата са хванати. Това са 49-годишният П.С. и И.Б. на 41 години. По-младият мъж е бил зад кормилото и е виновен за телесната щета на инспектора и вредите по колата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР