С присъда по реда на съкратеното съдебно следствие, 38-год. Б.

...
С присъда по реда на съкратеното съдебно следствие, 38-год. Б.
Коментари Харесай

Затвор за мъж, задигнал с хитрост телефона на момиче от Варна

С присъда по реда на съкратеното правосъдно разследване, 38-год. Б. А. беше наказан на 2 години отнемане от независимост, които да изтърпи в затвор при първичен непоколебим режим.
Обсебването на непознатия телефон е осъществено при изискванията на рисков рецидив на 13 януари тази година. Броени дни преди този момент подсъдимият инцидентно се срещнал в градския превоз с потърпевшото 16-годишно момиче, което му услужило с 1 лев за възнаграждение на автобусния билет. Тогава 38-год. мъж декларирал, че се прибира от болничното заведение, след намушкване с нож. Двамата си разменили телефонните номера и на 13 януари т.год., след позвъняване от негова страна се срещнали в заведение в центъра. 

По време на тази втора среща подсъдимият декларирал на девойката, че изпитва болки от намушкването и я убедил да го придружи до незабавния център за превръзка. Там в допълнение помолил девойката да му даде краткотрайно мобилния си телефон, до момента в който го изчаква в приемната, като вместо да се върне, липсващ през различен излаз. Обсебената непознатата движимост е на стойност към 250 лв..

38-годишният мъж е осъждан неведнъж и е търпял ефикасни санкции в затвор за похищения против собствеността и безчинство. Последната влезнала в действие присъда по отношение на него е от 2015 година Той страда от взаимозависимост към психоактивни субстанции. Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР