Милен Стойчев буквално взел самоличността на своята баба Марийка. Осъвременил

...
Милен Стойчев буквално взел самоличността на своята баба Марийка. Осъвременил
Коментари Харесай

Милен, откраднал самоличността на баба си, за да измъкне пари от наивни мъже, сега я ползва, за да излезе от ареста!

Милен Стойчев безусловно взел самоличността на своята баба Марийка. Осъвременил името й, като премахнал Й от него, поставил привлекателна фотография и основал съвършената стръв за загорели мъже в мрежата. За последните 6 години 38-годишният бургазлия имал едвам месец трудов стаж, стана ясно по време на правосъдното съвещание, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .
А и защо му е - от 2014-а до момента измамил близо 100 индивида под предлог, че е изпаднал в потребност млада жена, живееща в Гърция. Така спечелил най-малко 40 хиляди лева. 
Милен живее дружно с баба си в центъра на Бургас. Възрастната дама е с типични за нейните набори болести - страда от диабет и високо кръвно налягане. Здравословното й положение и потребностите от грижи, които внукът й поставя, бе един от претекстовете на отбраната на Стойчев за по-лека мярка за неотклонение. След ареста на 38-годишния бургазлия баба му се свързала с проверяващите и им предала банкова карта, за която се допуска, че има отношение към закононарушенията. 
Милен промълви само пред съда, че желае да бъде пуснат под домакински арест или с подписка. Той не пожела да застане пред публицистите и изрично отхвърли да дава изказвания. 
Какво е решението на съда очаквайте след минути!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР