Четиримата загинаха след жестока катастрофа между тир и лек автомобил

...
Четиримата загинаха след жестока катастрофа между тир и лек автомобил
Коментари Харесай

Четирима футболисти са жертвите на свирепата катастрофа с тир


Четиримата починаха след жестока злополука сред тир и лек автомобил край Горна Студена. Инцидентът е станал в среднощ. БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация карано от Ивелин Иванов, който е младеж на “Етър " и пристигна в Павликени от Българене. Според полицията български тир е блъснал ненадейно изскочилото на пътя БМВ, чиито лидер не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак " стоп “. Нарушението на разпоредбите за придвижване се оказа съдбовно за момчетата. ТИР-ът е пътувал за Русе.

Автомобилът е открит на към 50 метра след първичния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

“Павликени " игра през вчерашния ден мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец против локалния “Земеделец-93 " и завоюва с 3:1. Единият от головете вкарал точно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си.

“Потресен съм, просто не мога да приказвам. Димитър Кушев беше с травма и му споделих да не идва за мача, само че той реши да поддържа момчетата. Четиримата останаха  в Козловец след мача с желание да се приберат по-късно… ", показа потресеният треньор на “Павликени " Димитър Тодоров.

Димитър Кушев бе голмайстор на “Павликени " и играещ асистент треньор, Генчо Стефанов бе умел вратар, Георги Вълчев – Машинката също е чудесно познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР