Burgas24.bg. Припомняме, че мъжът върти магазин за хранителни стоки заедно

...
Burgas24.bg. Припомняме, че мъжът върти магазин за хранителни стоки заедно
Коментари Харесай

Борислав с нова версия за убийството на сестра си: Заплашиха, че ще фалират бизнеса ми ако не призная!

Burgas24.bg. Припомняме, че мъжът върти магазин за хранителни артикули дружно с дамата, с която живее на фамилни начала.

" Това, което желая аз, към този момент е невероятно да се случи. Сега се тормозя единствено за детето си, за жена ми и за майка ми. Нейното майчино сърце ще й подскаже, че съм прав. Единственият очевидец против мен е един пияч, а аз бях манипулиран да си призная. Заплашиха ме, че ще банкрутират бизнеса ми, а на жена ми са споделили, че ще ни вземат детето ", съобщи през днешния ден Борислав Стоянов.

Днес Апелативен съд – Бургас удостовери мярката му за неотклонение " задържане под стража ". По време на съвещанието пред магистратите бяха показани три епикризи и здравно уверение за положението на обвинения, както и писмена характерност за Борислав от Адриана П.

От показаните документи и пледоарията на отбраната стана ясно, че от години обвиненият страда от тежко заболяване със съпътстващи допълнителни  заболявания и затруднения след оперативни интервенции. Мъжът изиска по-лека мярка, с цел да се грижи за майка си и фамилията си.

Тезата на отбраната беше, че през годините Борислав С. на два пъти е спасявал живота на умрялата, която била подвластна от алкохола. Много преди съдбовния случай на 19.06.2018г. той се е грижил за болната си  от цироза сестра и към деня на кавгата сред нея и обвинения, а и по-късно, тя е траяла да използва алкохол. Според юриста на подсъдимия няма заплаха той да се укрие, както поради влошеното си здраве, по този начин и тъй като е съдействал на полицията, има непрекъснат адрес, трудов контракт и чисто правосъдно минало.

Държавното обвиняване пледира за потвърждаване на определението на Оценка за съвместимост – Бургас като вярно и законосъобразно. Прокурорът се базира на здравното умозаключение за повода за гибелта на дамата и свидетелските показания по досъдебното произвеждане.

Въззивната инстанция откри задържането под стража за Борислав Стоянов, упрекнат в ликвидиране по несъобразителност на сестра си, за съответна към сегашния миг мярка за процесуална насила. Постановеният правосъден акт е финален и не предстои на обжалване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР