Burgas24.bg. В момента съветниците дебатират по най-конфликтната точка – предложението

...
Burgas24.bg. В момента съветниците дебатират по най-конфликтната точка – предложението
Коментари Харесай

Бурни страсти в ОбС! Представители на бизнеса освиркват съветници, гонят хора с охрана

Burgas24.bg. В момента съветниците дебатират по най-конфликтната точка – предлагането на Димитринка Буланова за изменение на Наредбата за преместваемите обекти за търговски и други обслужващи действия и детайлите на градско обзавеждане на територията на община Бургас.

В момента в залата ври и кипи, участват десетки представители на дребния и междинния бизнес. Те недоволстват, че нито едно от отправените им оферти не са били прегледани от непрекъснатите комисии в Общински съвет. Текстовете бяха показани в края на януари, тази година, само че до този миг нито един от членовете на комисиите по туризъм, устройство на територията и непрекъснатата комисия по правни въпроси, не е разлистил досиетата.

" Колко пъти ни потърсихте за разговор и какъв брой пъти ние ви призовахме? Определени съветници показват пренебрежителност. Тези текстове са противоречиви, в случай че ги гласувате, ще ги оспорваме в съда и няма да видят бял свят ", закани се ръководителят на Асоциацията за отбрана на дребния и междинен бизнес Николай Димитров.

Дебатите разпалиха пристрастеностите измежду присъстващите и се наложи част от тях да бъдат извеждани с защита.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР