Varna24.bg. Анексът за 2019 г. се сключва с фирмата, избрана по

...
Varna24.bg. Анексът за 2019 г. се сключва с фирмата, избрана по
Коментари Харесай

Половин милион ще струва почистването на шахтите във Варна през идната година

Varna24.bg . 

Анексът за 2019 година се подписва с компанията, определена по публичната поръчка за " Поддържане и разчистване на дъждоотводнителни и битови площадкови канализации за потребностите на Община Варна “.

Изпълнението на публичната поръчка включва действия по поддържане и разчистване на дъждоприемни и ревизионни шахти, дъждоотводнителни канализации, битови площадкови канализации за потребностите на Община Варна.

Извършването на гореспоменатите действия е за постигане на обикновено оттичане на дъждовните води при превалявания с висок интензитет.

Финансирането би трябвало да обезпечи и осъществяване на ТВ наблюдаване на проблематични и сериозни точки от дъждовната канализационна система на гр.Варна.

Поръчката включва разчистване и продухване на 8589 дъждоприемна шахта до включване в уличната канализация, 354 улични ревизионни шахти до 3 м, почистване (продухване) на 15 303 метра дъждовна канализация от ф350 до ф500 мм,почистване (продухване) на 3300 метра дъждовна канализация от ф550 до ф1000 мм в това число и разноските за отваряне и затваряне на капаци или решетки, за товарене, транспортиране и депониране на отпадъците от активността до сметището, както и всички други нужни интервенции, действия и разноски за осъществяване на активността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР