В.А. е нежелана повече на острова, който е общинска собственост,

...
В.А. е нежелана повече на острова, който е общинска собственост,
Коментари Харесай

Пияна софиянка вдигна на главата си остров Света Анастасия! Не я искат повече там


В.А. е нежелана повече на острова, който е общинска благосъстоятелност, както и в хотелската и в ресторантьорската му част. На процедура кракът й повече не може да стъпи върху прелестното парченце земя в морето, където всяко лято, в продължение на 7 години, е посрещана и обслужвана като кралица, в най-скъпата стая - №5, в която нощувката коства 120 лева

" Много съм афектиран, отчаян съм от госпожа В.А. Поведението й по отношение на други посетители на острова в събота вечерта бе недопустимо за мен и сътрудниците ми. Тя нанесе дълбока засегнатост на група от шестима души чужденци, които също като нея бяха настанени при нас. Най-оскърбителното бе, че остров Света Анастасия не е просто туристическа дестинация, а свято място за поклоннически туризъм и ние вършим всичко допустимо да поддържаме точно този облик “, съобщи пред Флагман шефът на острова Павлин Димитров, откакто даде за следващ път показания в полицията.

Около 19:30 часа в събота, безусловно минути преди да дебаркират два кораба с фенове на симфоничната музика, идващи, с цел да чуят презентация на лятната стратегия на Бургаската опера, състояща се от характерен латино блус, се разиграва и грозната сцена на кея.

По това време там е компания от шестима немски жители, измежду които и млада жена от африкански етнически генезис. Те са разположили хавлиите си върху 4 шезлонга, двама лежат върху мидените черупки, защото плажчето е без пясък. Шестимата са пристигнали няколко часа преди този момент и са се настанили в хотелската част, резервирали са три нощувки.

Чужденците са възхитени от спокойствието и артистизма, с който са благоустроени 9-те декара земя, от които се състои островчето. Цари естетика и романтика с настъпващия залез.

Концертът на Бургаската Опера, който стартира минути след екшъна и за който феновете нищо не узнаха, бе в действителност удивителен. Накрая даже шефът на острова Павлин Димитров взе диригентската палка, професионално прикривайки 3-часовите си служебни неприятности

В това време по дървената стълбичка слиза " непрекъснатото “ наличие на острова лятно време – Нейно Величество В.А. По свидетелски показания на личния състав, столичанката е гаврътнала същия следобяд цяла бутилка джин и е настроена за скандал.

" Тази жена постоянно си плащаше за всичко, само че и ни излизаше солено, тъй като злоупотребяваше с алкохола на острова, ругаеше ни, държеше се дебелашки и с други посетители. В събота вечерта обаче надмина себе си “, описват работещите на острова.

В.А. почнала да крещи, че незабавно би трябвало да се освободят шезлонгите и като цяло чужденците да се " ометат “ от плажчето. Жестикулациите и мимиките й били красноречиви, с изключение на сочните й български псувни, че се гнуси от наличието им като цяло на острова.

В.А. налетяла на пердах, разхвърляла и мачкала с крайници хавлиите им. Скандалът бил ужасяващ и се наложило мъжете от острова и служащи от строителната платформа насреща да се намесят, с цел да спасят чужденците.

До идването на полицията с граничния катер " Надежда “, който служи единствено за изключителни обстановки в акваторията, софиянката била защитавана от няколко мъже в стаята й, с цел да не буйства. Описват я като физически доста добре поставена, възпитаничка на Националната спортна академия.

Още същата вечер В.А. е изведена с катера към Бургас, като преди този момент служителите на реда са натоварили и всичкия й багаж. Подписала е й протокол, че повече няма да доближава германците, което би било невероятно, в случай че остане на острова, защото става въпрос за шепа земя.

В ОДМВР-Бургас разполагат с показанията на двете страни, само че по нашето материално право, не може да се повдигне държавно обвиняване за извършен расизъм, защото няма телесни повреди.

Чужденците надълбоко афектирани писаха своите пояснения до към 22 часа в събота вечерта и предавайки ги на униформените служители на реда, упорстваха за правораздаване. Ще се наложи обаче да си наемат юрист у нас, който да води дело от частен темперамент – за засегнатост.

Положението на В.А. би се усложнило извънредно доста, в случай че със случката се заеме финансирано зад океана Неправителствени организации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР