На 17 ноември миналата година по телефона подсъдимият се свързал

...
На 17 ноември миналата година по телефона подсъдимият се свързал
Коментари Харесай

Мним студент нае жилище във Варна и задигна телевизора


На 17 ноември предходната година по телефона подсъдимият се свързал със собственичка на апартамент във Варна, която го отдавала чартърен посредством платформата " Booking “. Обещал да заплати по банков път едноседмичния си престой и даже изпратил по Вайбър фотография на платежното разпореждане. В уречения ден Християн дошъл от Бургас, посетил жилището, обяснил, че бърза за лекции, след което получил ключа. В една от стаите имало тв приемник. Християн разкачил кабелите му, взел тв приемника и го заложил за 100 лв. в заложна къща. Повече не се върнал в наетия чартърен апартамент.

Собствениците на жилището чартърен забелязали, че няма придвижване в дома и на третия ден ревизирали какво се случва. Липсвал тв приемникът. Оказало се, че не е постъпило и заплащане по банков път. По подаден сигнал в полицията 27-годишният Християн бил открит.

От направената информация за съдимост по почналото досъдебно произвеждане против него станало ясно, че той е правил същото закононарушение по еднакъв метод в Пловдив, Бургас, София и Варна. Осъждан е повече от два пъти и против него се водят над 10 производства, в това число и във Варненския областен съд.

Преди дни състав на Варненския областен съд е удостоверил неоправдателна присъда на Варненския областен съд за идентични закононарушение и групиране наказванията на подсъдимия Християн Е. по няколко наказателни каузи, като му е определил да изтърпи 1 година и 8 месеца отнемане от независимост при в началото непоколебим режим. Приведена в осъществяване е била и условна присъда, в чийто изпитателен период подсъдимият е направил друго отнемане. В момента Християн Е. изтърпява дейно наказване в софийски затвор.

Предстои делото против него по това произвеждане да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР