прокурор Димитринка Георгиева Црънкова от РП Бургас да поиска задържането на

...
прокурор Димитринка Георгиева Црънкова от РП Бургас да поиска задържането на
Коментари Харесай

Ето кой прокурор остави на свобода бургаски циганин, по-страшен и от Плъха

прокурор Димитринка Георгиева Црънкова от районна прокуратура Бургас  да изиска задържането на циганина Харислав Т.

19-годишният мургавелко е жесток рецидивист, по-страшен и от Жоро Плъха, погубен от доктор Иван Димитров в Пловдив, написа Флагман.бг. През целия си умишлен живот Харислав от кв. “Рудник “ е правил единствено едно – да краде и тормози възрастни хора.

Показателно за държанието му е дейностите при ареста му. Той демонстрира жестоко неуважение на законите и институциите и скача да се бие с служителите на реда, като очевидно счита, че ще им избяга и ще му се размине.

Подобни лица не би трябвало да бъдат оставяни на независимост. Казаха го хиляди българи, които преди седмица излязоха на улиците и стачкуваха – не толкоз за поддръжка на доктор Иван Димитров, едвам покажат, че нещо в страната не работи, щом безспорен нарушител като Жоро Плъха е на независимост и прави следващото си престъпно действие.

Харислав е извадил по-голям шанс, само че и е внимавал – атакувал е изоставени къщи в Рудник или такива, в които живеят възрастни и слаби хора, които няма да му окажат опозиция.

Въпреки потресаващото му досие и държание обаче прокурор Димитринка Георгиева Црънкова не смята за нужно даже да изиска удължение на мярката му с прокурорско разпореждане.

Защо?! Дали тъй като е идват почивни дни, а и петък следобяд може би не е най-любимото й време, с цел да приготви документите за задържането на Харислав – може единствено да гадаем.

По неофициална информация прокурорката е обяснила, че " в понеделник ще взема решение какво да се прави по този случай “. Тази заран проверихме – още не беше решила, а в това време ромът може да извърши ново закононарушение, може и да се укрие, тъй като няма непрекъснат адрес, нито непрекъсната работа. Ако това се случи и извърши ново закононарушение, то ще тежи на съвестта на прокурор Димитринка Црънкова.

Обвинителката е един от опитните фрагменти на районна прокуратура Бургас. От дълги години е в системата, а последната й атестационна оценка е " доста добра “, което демонстрира, че е готова теоретично и добре знае какви са заплахите в тази ситуация " Харислав от Рудник “.

Прокурор Црънкова е от Бургас, има жилище в града и очевидно е в близки отношение с частния правосъден реализатор Георги Пеев Михалев към който преди години е заявила, че има заем от 74 хиляди лв..
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР