Disturbed идват за първи път в България на Hills of

...
Disturbed идват за първи път в България на Hills of
Коментари Харесай

Потвърдено! Disturbed забиват на Hills of Rock догодина

Disturbed идват за първи път в България на Hills of Rock 2019. Концертът ще бъде на 28 юни на Гребния канал в Пловдив. Американската четворка е една от най-успешните хеви метъл групи в актуалната музикална история. От образуването им през 1996 година до момента имат продадени над 16 милиона албума и голям брой фенове по целия свят.

На 19 октомври тази година излезе новият албум на Disturbed “Evolution ”, който е определян като един от най-хубавите в кариерата им. Сингълът “Are You Ready ” се изстреля на челната позиция в класацията Billboard’s Hot Mainstream Rock Tracks и резервира първото място четири следващи седмици.

Disturbed анонсираха едноименното си международно турне, което ще показа както нови песни, по този начин и някои от най-големите им шлагери като “Down With The Sickness, ” Inside The Fire ” и “The Sound Of Silence ”.

Фестивалът Hills of Rock ще се организира за трета поредна година като част от програмата на „ Пловдив 2019 - Европейска столица на културата “ на 28, 29 и 30 юни.

Организаторите напомнят, че всеки, закупил промоционален билет, ще има разполагаем 10 дни - от 9 до 18 ноември, в това число, в които да реши дали оповестените дати на фестивала го устройват и в случай че е възпрепятстван, може да го върне в мястото, от което е закупен.

От през днешния ден в продажба са тридневни билети за фестивала, които ще са на цени:

- 120 лева – единствено първите 1000 билета;
- 140 лева до 31.12.2018;
- 160 лева до 31.03.2019;
- 180 лева до 28.06.2019.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР