Дисциплинарната комисия на БФС наложи глоби на ЦСКА-София на обща

...
Дисциплинарната комисия на БФС наложи глоби на ЦСКА-София на обща
Коментари Харесай

БФС глоби ЦСКА-София с 13 300 лв. за потрошения стадион на “Славия”

Дисциплинарната комисия на БФС наложи санкции на ЦСКА-София на обща стойност 13 300 лв. поради случаите на публиката на “червените ” на мача със “Славия ” (2:0) на ст. “Александър Шаламанов ” в “Овча купел ”, написа уеб сайтът на централата.

Част от гостуващата агитка потроши и възпламени седалки - по думите на боса на “белите ” Венцеслав Стефанов - 1300, при започване на второто полувреме.

За този случай финансовата глоба е 5000 лева - 2000 лева за увреждане на имущество и 3000 лева за запалените седалки, довели до двукратното прекъсване на играта.

Останалите санкции са нормалните - за бомбички, факли, димки, хвърлени към терена предмети, обидни възгласи…

Отделно от всичко това (13-те хиляди), ЦСКА-София е длъжен да възвърне за своя сметка вредите на стадиона на “Славия ”, по този начин целият ремонт ще бъде заплатен от  “червения ” клуб.

“Левски ” също не е пожален поради разнообразни прояви, свързани най-много с потребление на пиротехнически произведения на мача с " Локомотив " (София) - общо 8300 лева 4000 лева е санкцията за изстреляни сигнални ракети. Личи глоба “за повдигнат афиш с недопустимо наличие ” - 1000 лева Имаше такива по адрес на Наско Сираков и управата на " сините ".

В понеделник е мачът ЦСКА-София - “Левски ”, след който се обрисува нова порция тежки санкции и за двата клуба поради агитките им.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР