Дисциплинарната комисия към УЕФА потвърди наказанията, наложени на Левски след

...
Дисциплинарната комисия към УЕФА потвърди наказанията, наложени на Левски след
Коментари Харесай

Окончателно: 40 хиляди евро глоба за Левски заради сблъсъците в Скопие

Дисциплинарната комисия към УЕФА удостовери наказванията, наложени на " Левски " след гостуването на " Шкупи " във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 40 хиляди евро е санкцията за " сините ".

Клубът от западната ни съседка ще би трябвало да заплати санкция в размер на 41 хиляди и 250 евро, 10 хиляди от които са за расистко държание и още толкоз за провокативно скандиране с афектиран темперамент.

Очаква се още Европейската централа да затвори отчасти стадион " Георги Аспарухов " поради бомбичките на реванша в София. Ръководството на " сините " има и 30-дневен период да се свърже със северномакедонците, с цел да възвърне вредите по стадион " Тодор Проески ".

В същото време стана ясно, че " Левски " е спечелил 750 хиляди евро от триумфа над " Шкупи " в Лигата на конференциите, предаде NOVA. Това е сумата, която сигурно ще постъпи по сметката на " сините ", без значение от представянето им в идващия кръг.

В петък УЕФА стартира следствие за единствената, само че може би и задоволителна нелепост от почитатели на трибуните на стадион “Георги Аспарухов ” по време на мача “Левски ” - “Шкупи ” (1:0).

След може би най-изрядното допустимо държание на почитателите при претъпкан стадион и по време на напрежение сред някои организации и управлението, в 80-ата мин на реванша от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите като че ли от нищото от една зона в бранш “Б ” към пистата полетяха няколко възпламеняващи се бомбички. Поредицата гърмежи, последвани от огнени кълбета над пистата, докара до бурни освирквания от “сините ” ентусиасти в останалите браншове. А в самия бранш “Б ” настана пердах сред свои - очевидно неодобряващи нелепостта са атакували тези, хвърлили бомбичките. Намесиха се и стюарди, които изведоха някои крайни ентусиасти от бранша.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР