Дисциплинарната комисия към БФС отложи разглеждането на инцидентите от мача

...
Дисциплинарната комисия към БФС отложи разглеждането на инцидентите от мача
Коментари Харесай

БФС отложи решенията за хаоса на „Армията“

Дисциплинарната комисия към БФС отсрочи разглеждането на случаите от мача сред ЦСКА-София и Лудогорец. След съвещанието на комисията беше обявено, че решението се отсрочва „ за събиране на спомагателни доказателства за идващото си постоянно съвещание “.

Двата отбора играха в конфликта на върха в неделя, само че дуелът приключи по абсурден метод. . След победния гол на Спас Делев почитатели на алените, отговарящи за защитата на Сектор Г, се озоваха наоколо до терена. При създалата се блъсканица треньорът на вратарите Здравко Здравков беше ударен. Освен това няколко пъти мачът беше спиран поради димки и факли.

ЦСКА-София предстои на наказания както за нахлуването на почитателите, по този начин и за многократното изстрелване на факли и потребление на димки.

Иначе БФС наложе санкции за общо 10 200 лв. след 20-я кръг. От тях 3000 лева са за Левски за нецензурни викания на почитателите. С по 2000 лева са санкционирани Ботев Пловдив и Локомотив София за обидни викания. Берое отнася същата глоба поради факли и димки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР