Дисциплинарната комисия към БФС бави решението си относно наказания за

...
Дисциплинарната комисия към БФС бави решението си относно наказания за
Коментари Харесай

БФС продължава да бави решението след Вечното дерби

Дисциплинарната комисия към БФС бави решението си по отношение на санкции за Левски и ЦСКА поради държанието на част от почитателите на двата отбора. Както е известно, по време на дербито двете публики се обстрелваха с ракети, а последовател на армейците пострада и бе закаран в болница. Сините към този момент имаха предизвестие за отнемане на домакинство и се чака трибуните на " Георги Аспарухов " или част от тях, да останат затворени против Черно море. Двубоят против варненци е в неделя, 22 октомври, от 16:30 часа.
 Стадионът на Дунав още веднъж бе облян в светлина
Стадионът на Дунав още веднъж бе облян в светлина

Срещата с Левски би трябвало да се организира по план

Председателят на ДК Юрий Кучев съобщи пред " Тема Спорт ", че още се събират материали за случилото се. " Най-късно в четвъртък би трябвало да има решение по случая. Най-вероятно ще се съберем в сряда и ще гледаме проблема. Взимането на решение бе забавено, тъй като към момента се събират материали ", сподели юристът.

Наказание ще има и за ЦСКА, като се чака армейците да получат предизвестие за отнемане от домакинство или мач при закрити порти. Отделно от това двата клуба ще отнесат солени санкции и за други прегрешения на последователите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР