Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви наказанията след изиграването

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви наказанията след изиграването
Коментари Харесай

Защитник на Пирин отнесе тежко наказание след мача с Ботев

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз разгласи наказванията след изиграването на 29-ия кръг в efbet Лига. Най-солената санкция е за бранителя на Пирин Христофор Хубчев, който след края на дуела с Ботев (Пловдив) получи червен картон, макар че не се появи в игра.
 Христофор Хубчев получи пряк червен картон след края на дуела с Ботев (Пд) Христофор Хубчев получи пряк червен картон след края на дуела с Ботев (Пд)
Той е глобен с 5000 лв. и няма да може да вземе присъединяване в идващите две срещи на " орлетата ". По двама футболисти от ЦСКА - София и Левски също получиха санкции - Юрген Матей (2 мача) и Густаво Бусато, както и Андриан Краев и Филип Кръстев. 
 Левски загуби двама от главните си футболисти за дуела с Локо (Пловдив) Левски загуби двама от главните си футболисти за дуела с Локо (Пловдив)
Заради дейностите на своите почитатели " сините " ще би трябвало да платят и санкция в размер на 2300 лв..

Ето всички санкции на ДК към БФС:

За обидни и нецензурни викания, на съображение чл.37, ал.1, т.26 от Директива за птиците /2022/2023/ – ДК санкционира ПФК " Славия " гр. София с имуществена глоба в размер на 1000 лв.. 
За обидни и нецензурни викания, на съображение чл.37, ал.1, т.26 от Директива за птиците /2022/2023/ – ДК санкционира ПФК " Локомотив " гр. Пловдив с имуществена глоба в размер на 1000 лв.. 
За нерегламентирано потребление на факли и димки, на съображение чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от Директива за птиците /2022/2023/ – ДК санкционира ПФК " Левски " гр. София с имуществена глоба в размер на 300 лв.. 
За потребление на факли и димки довели до прекъсване на играта, на съображение чл.37, ал.1, т.22.2, б. Ж от Директива за птиците /2022/2023/ – ДК санкционира ПФК " Левски " гр. София с имуществена глоба в размер на 1000 лв.. 
За обидни и нецензурни викания, на съображение чл.37, ал.1, т.26 от Директива за птиците /2022/2023/ – ДК санкционира ПФК " Левски " гр. София с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР