Дисциплинарна проверка срещу служител на Районното управление на полицията във

...
Дисциплинарна проверка срещу служител на Районното управление на полицията във
Коментари Харесай

Полицай псува зверски и обижда младежи във Велико Търново

Дисциплинарна инспекция против чиновник на Районното ръководство на полицията във Велико Търново разпореди Областната дирекция след клип на грубост в обществените мрежи. Видеото демонстрира по какъв начин еднообразен псува и наскърбява грозно младежи, събрани на ваучър.

Клипчето има хиляди споделяния и стотици мнения.

Преди към две седмици полицейски екип идва в апартамент във Велико Търново по сигнал за нарушение на нощната тишина, подаден от съседи. Видеоклипът, сниман с телефон в жилището, демонстрира по какъв начин единият от униформените е изключително нападателен - крещи, рита, псува и сипе нецензурни изрази против малолетните. От гневния пост на качилия материала в обществените мрежи Марио Дулев излиза наяве, че момчетата - извършители са 16-17-годишни юноши на футболните тимове " Етър " и " Локомотив " Дряново.

Разпоредена е инспекция по случая против двамата служители на реда, посетили сигнала на тел.112. По предварителна информация има данни, че единствено единият е нарушил служебната дисциплинираност и е превишил правата си. Това е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е чиновник на районно управление (на МВР) - Велико Търново от няколко години и с положителни служебни атестации досега.

Резултат от вътрешното следствие се чака до 1 месец, споделиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Велико Търново. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР