Дисниленд Париж, една най-големите туристически атракции в Европа, от събота

...
Дисниленд Париж, една най-големите туристически атракции в Европа, от събота
Коментари Харесай

Дисниленд Париж става ваксинационен център

" Дисниленд Париж ", една най-големите туристически атракции в Европа, от събота ще бъде хазаин на място за всеобща имунизация против COVID-19 в своя конгресен център.

Това става на фона на устрема на Франция да форсира процеса на имунизиране.

Увеселителният парк на изток от френската столица е затворен от 30 октомври.

Първоначално се планираше " Дисниленд Париж " още веднъж да приема гости на 2 април, само че възходящите случаи на ковид го отложиха.

Мястото за имунизация ще се обитава отвън увеселителния парк в Нюпорт Бей клуб, конгресен център наоколо до хотелския комплекс.

То ще се ръководи от локалните управляващи и районната здравна работа и ще бъде отворено единствено през почивните дни, до момента в който други френски места за имунизация постоянно затварят в неделя.

Целта е да се вършат инжекции на най-малко 1000 души дневно, защото Франция се стреми да получи най-малко по една доза на до 20 милиона души доникъде на май.

Франция е ваксинирала с една доза близо 12,8 милиона души или 19 % от популацията ѝ, съгласно данните на министерството на опазването на здравето.

" Дисниленд Париж " е горделив да помогне на управляващите да ползват ваксини ", съобщи вицепрезидентът на парка Ерик Марион.

Глобалната група на Дисни разгласи 32 000 съкращения на работни места в своите действия в тематичните паркове в целия свят до края на първото тримесечие, най-много в Съединени американски щати, заради въздействието на ковид.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР