Дисни“ ще пусне филма след класиката 1937 г., новата лента

...
Дисни“ ще пусне филма след класиката 1937 г., новата лента
Коментари Харесай

Новата Снежанка е мулатка, джуджетата са „магически същества“ от различни джендър разклонения

„ Дисни “ ще пусне кино лентата след класиката 1937 година, новата лента ще е игрална

Американската киностудия „ Дисни “ пуска следващата година втория си филм за Снежанка, след класиката от 1937 година. За разлика от лентата от предишния век, която бе анимация, новата ще е игрална и изцяло либерал-глобалистична и прогресистка. По тази причина тя ще се споделя единствено „ Снежанка “, като от името ѝ се отстраняват „ седемте джуджета “.

Първите фрагменти от снимачната площадка, които буха оповестени от английския ежедневник „ Дейли мейл “ тази седмица, демонстрират основната героиня като мулатка, заобиколена от 7 джендър персонажи. В бъдещия филм ще има единствено едно джудже. Останалите ще се назовават „ вълшебен същества “ и ще показват това, което актуалният либерал-глобализъм възприема за полово многообразие – женствено брадато момче със забрадка; черно момиче с мъжкаранско поведение; черно женствено момче; мъж, надхвърлил междинната възраст; бяло детско момче и неустрашим мулат, който обаче непрекъснато ще слага фена пред въпрос каква е тъкмо сексуалността му.
Авторите на кино лентата режисьорът Марк Уеб и сценаристката Грета Геруиг изясняват, че са подходили към героите от приказката на Братя Грим по нов метод, с цел да се преодолеят „ насъбраните предубеждения от анимацията отпреди 86 години “. Геруиг съобщи, че задачата е лентата да се хареса на „ прогресивната аудитория “. Премахването на джуджетата, съгласно нея, било направено, с цел да се избегне „ укрепването на стандартите от предишното “.
 Либерал-глобализмът е премахнал джуджетата от класическата приказка, заменяйки ги за „ вълшебен същества “ с друга джендър еднаквост.
 

Грета Геруиг бе диагностицирана преди време със синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност. Според описанието на Световната здравна организация, болестта се характеризира с „ импулсивност, припряност и липса на самоконтрол “. Марк Уеб, който досега на първо място е режисирал видеоклипове, пък е прочут със странната си фикс идея по бяло агне. То се появява във всички негови видеа – изрисувано на врата, върху ризата на персонаж, даже в куфара, който различен воин на клиповете му носи със себе си. Киноманите към този момент наддават къде тъкмо Уеб ще намъкне този път бялото агне и в новия филм.
 Грета Геруиг  Марк Уеб  Бялото агне на Уеб
 

Снежанка ще бъде изиграна от живеещата в Съединени американски щати колумбийка Рейчъл Зеглър. Още щом се разбра, че тя е определена за тази роля, профилът ѝ в Туитър бе залят от недоволни мнения. Тя в началото им отговори: „ Да, аз ще съм Снежанка и не – няма да си избелвам кожата по този мотив “. После обаче изтри туита си и вместо него написа, че „ това е нова актуализирана история за млада жена, която разсъждава и живее отвън стандартите за момичето, което има вяра, че „ един ден ще пристигна моя принц на бял кон “.

Когато фотосите започваха, екипът заяви, че в новата лента изобщо няма да има никакъв принц. Но „ Дейли мейл “ загатва, че сценаристката въпреки всичко е решила да вкара подобен воин. Каква обаче ще е ролята му и дали идва за Снежанка или за някой различен ще се разбере едвам при първата прожекция.
 На този кадър може да се види и принцът, решен в синьо, само че създателите на кино лентата ще държат киноманите в напрежение чак до премиерата дали най-после той ще копнее тъкмо по Снежанка.
 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР