Disney урежда дело относно управлението на тематичните паркове на компанията

...
Disney урежда дело относно управлението на тематичните паркове на компанията
Коментари Харесай

Disney урежда съдебно дело в спора за тематичния парк във Флорида

Disney урежда дело по отношение на ръководството на тематичните паркове на компанията в Орландо, произлизащо от миналогодишното усвояване на борда на дистрикта от Рон ДеСантис, губернатор на американския щат Флорида.

Споразумението с управителния съвет, прочут като Централен регион за контрол на туризма във Флорида, позволява една от огромните правни борби, последвали хода на DeSantis да приключи 50-годишното право на компанията на процедура да ръководи лична държавно управление към Walt Disney World на фона на разногласието по отношение на по този начин наречения щатски закон „ Не казвай гей “.

Джеф Вале, президент на Walt Disney World Resort, сподели, че компанията е „ удовлетворена да постави завършек на всичко провесен правосъден развой в щатския съд във Флорида ”.

Спорът сред DeSantis и най-големия частен шеф във Флорида стартира, когато Disney изрази съпротива против Закона за родителските права в образованието, наименуван „ Не казвай гей ” от неговите съперници през 2022 година, което ограничи разискването на сексуалнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР