Disney+ се превърна в задължителна услуга за стрийминг, пълна с

...
Disney+ се превърна в задължителна услуга за стрийминг, пълна с
Коментари Харесай

Напомняне за феновете на Disney+, тъй като абонаментите се повишават до £109,90 - ето как да получите план БЕЗПЛАТНО

Disney+ се трансформира в наложителна услуга за стрийминг, цялостна с телевизионни сериали, документални филми и филми от Disney, Marvel, Междузвездни войни и основателите на Pixar, само че цената, която почитателите заплащат за известното му наличие, се е повишила доста за 2024 година Ето по какъв начин можете да го избегнете.

Тези, които закупят авансово едногодишен проект на Disney+, ще спестят малко под 30 английски лири спрямо в случай че са взели заплатен месечен абонамент. При премиум проекта бихте платили £109,90 на година спрямо £131,88, в случай че се разделят на £10,99 на месец. Същото може да се каже и за общоприетия проект от 79,90 английски лири, който излиза на 95,88 английски лири на година, в случай че вместо това плащате 7,99 английски лири на месец.

Закупуването на първокласен нов телефон на Samsung е различен метод да се откажете таксите, защото софтуерната марка ще даде на всички купувачи на Galaxy S24 12-месечен абонамент БЕЗПЛАТНО, когато купуват нов телефон. Огромен съвет за спестя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР