Disney обяви, че отлага всички кино премиери в Русия поради

...
Disney обяви, че отлага всички кино премиери в Русия поради
Коментари Харесай

Warner Bros, Disney и Sony отмениха всички премиери в Русия

Disney разгласи, че отсрочва всички кино министър председатели в Русия заради " непровокираната инвазия на Украйна и трагичната филантропична рецесия ".

" Ще вземем бъдещите си бизнес решения въз основата на развиването на обстановката, " обявиха от компанията в понеделник. " Засега, поради мащаба на задаващата се имигрантска рецесия, работим с нашите сътрудници от NGO, с цел да предоставим незабавна помощ и филантропична поддръжка. "

Сред заглавията, които се очакваше Disney да показа, е и " Turning Red " на Pixar - анимационният филм щеше да има премиера в Русия на 10 март.

Няколко часа след тази вест, от Warner Bros последваха образеца и също анулираха министър председателите си в страната, в това число на дълго чакания " The Batman " с Робърт Патисън и Зои Кравиц. Той трябваше да се появи по съветските кина в петък.

" Предвид филантропичната рецесия в Украйна, WarnerMedia отсрочва премиерата на кино лентата си " The Batman " в Русия. Надяваме се на бързо и спокойно развиване на тази покруса, " бе тяхното мнение.



Сред останалите заглавия на Warner Bros, които скоро ще се появят по екраните са " Fantastic Beasts: The Secret of Dumbledor " (14 април) и анимирания " DC League of Super-Pets " (19 май). 

От Sony Pictures също се причислиха, като при тях най-очакваният филм бе " Morbius " от вселената на Marvel с Джаред Лето в основната роля. Неговата премиера трябваше да е на 24 март.

" Предвид продължаващите военни дейности в Украйна, последвалата неустановеност и филантропичната рецесия в района, ще отложим плануваните кино министър председатели в Русия - в това число на " Morbius ", " съобщи представител на компанията. 

" Мислите и молитвите ни са с всички наранени и се надяваме, че рецесията ще бъде решена бързо. "

Netflix отказа да излъчва агитация на съветското държавно управление, откакто от през днешния ден (1 март) в страната влиза закон, който задължава всички стрийминг платформи с над 100 хиляди консуматори дневно да прибавят 20 огромни съветски държавни телевизионни канала към услугите си.

" Предвид актуалната обстановка не планираме да прибавим тези канали, " сподели представител на платформата пред Hollywood Reporter. 

Русия не е най-големият пазар за холивудските филми, само че през 2021 година е генерирала 601 милиона $ от билети, което е 2.8% от международните продажби. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР