Дискусията за службите се води в Народното събрание, тя трябва

...
Дискусията за службите се води в Народното събрание, тя трябва
Коментари Харесай

Денков защити гоненето на руския архимандрит и каза тежката си дума за службите

Дискусията за службите се води в Народното събрание, тя би трябвало да е мощно експертна, съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти. Това сподели министър председателят Николай Денков по време на церемонията пред Паметника на Независимостта в София във връзка 115-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България.

Българска телеграфна агенция

Преди 115 години е реализирана най-висшата фантазия и цел на българските възрожденци. Той взе участие в церемонията пред Паметника на Независимостта в София във връзка 115-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България.

По-рано през днешния ден във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява, че съмнение в службите изричат хора, които желаят да сложат ръка върху тях, само че по думите ѝ президентът Румен Радев няма да допусне това.

Българска телеграфна агенция

Премиерът Николай Денков разяснява и експулсирането на свещеници от Руската православна черква (РПЦ) от България. Действията са въпрос на конфиденциален отчет, аз единствено се срещнах с него, нямам директно отношение към вземането на това решение, то е на ДАНС, уточни той.

Когато някой прави непозволени дейности, той би трябвало да бъде глобен, в тази ситуация става дума за глоба против законите на България, добави министър председателят Николай Денков.

В програмата вземат участие Софийският духов оркестър, разбъркан хор „ Света София " с началник Валентин Бобевски, вокален квартет " Светоглас " и актрисата Василка Сугарева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР