Дискусията за службите се води в Народното събрание и тя

...
Дискусията за службите се води в Народното събрание и тя
Коментари Харесай

Акад. Денков: Дискусията за службите се води в НС и тя трябва да е силно експертна

Дискусията за службите се води в Народното събрание и тя би трябвало да е мощно експертна, съобщи още министър председателят Николай Денков пред публицисти.Във връзка с напъните на кабинета за приемането ни в Шенген той добави, че всеки ден се водят диалози, само че те не всеки път се афишират. Министър-председателят разяснява и експулсирането на свещеници от Руската православна черква от България.

Има отчет на ДАНС, който демонстрира, чеекспулсиранитесвещеници от Руската православна църкваизвършват дейности, които не подхождат на техния статут, съобщи Николай Денков.

Той добави, че ще се радва на поддръжка от всяка политическа мощ, с цел да се извърши програмата на държавното управление, по отношение на думите на Бойко Борисов, че Движение за права и свободи в действителност са част от " некоалицията ".

В отговор на рецензиите президента Румен Радев, че държавното управление не прави задоволително, с цел да убеди Австрия и Нидерландия за приемането ни в Шенген и откакто президентът окуражи кабинета да работи по-активно в тази посока, Денков съобщи, че в това изявление няма безусловно никаква основа.

Денков добави още, че през вчерашния ден се е срещнал с представители на хотелиерите и ресторантьорите като диалогът е минал в плоскостта по какъв начин да се изсветли бранша, тъй като по думите му, тези, които работят по разпоредбите, заплащат налозите и осигуровките си, се оказват ощетени.

Напоследък президентът Румен Радев доста постоянно споделя неща, които не са правилни, това съобщи министър председателят Николай Денков в отговор на обвиняванията в поста на президента заподмяна на историята ни. Искам да послужвам на България и да оказа помощ страната ни да се развие като естествена европейска страна, акцентира той във връзка сказаното от вицепрезидента Илиана Йотова по отношение на службите.
Напоследък президентът Румен Радев доста постоянно споделя неща, които не са правилни, съобщи министър председателят Николай Денков.
В отговор на вицепрезидента Йотова министър-председателят сподели, че желае да служи на България и да помогне страната ни да се развие като естествена европейска страна.

По думите му значимо е първо специалистите да подредят своите причини, и идва по-късно ще бъде взето политическото решение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР