Дискусията за скизоната над гр. Банско през последните седмици предизвиква

...
Дискусията за скизоната над гр. Банско през последните седмици предизвиква
Коментари Харесай

Концесионерът на скизона Банско смята, че дискусията за скизоната не трябва да се превръща в поле за спекулации


Дискусията за скизоната над гр. Банско през последните седмици провокира яростни разногласия и се трансформира в поле за спекулации и излишно се политизира. Това се споделя в изразената през днешния ден в известие позиция на дружеството-концесионер "Юлен " АД.
"Нагнетява се в публичното пространство, че надали не на концесионера ще се направи подарък или ще се извърши нещо неправилно, се показва по-нататък. Спекулира се, че надали не се бърза с цел да се изпревари влизането в действие на новия закон за концесиите. Считаме, че това не дава отговор на истината и като първа стъпка е редно проектът за ръководство да допусне построяването на спортна и техническа инфраструктура в границите на концесионната територия, респективно на буферната зона. Ако това стане факт, тогава следва да се уточни концесионният контракт и да се извървят процедурите, предписани в новия закон ", декларират от сдружението.
От "Юлен " АД приканват въпросът за концесионния контракт да се прегледа незабавно след влизане в действие на новия закон за концесиите. От сдружението изричат откровена признателност на всички, които поддържат идеята за развиване на скизоната и твърдят, че повече от всичко държат на прозрачността при решение на казуса.
"Дълбоко сме уверени, че най най-после този въпрос ще бъде решен ", декларират от "Юлен " АД и пожелават на всички светли празници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР