Дискусията на тема Предизвикателството да учиш в Дойче шуле“ беше

...
Дискусията на тема Предизвикателството да учиш в Дойче шуле“ беше
Коментари Харесай

„Предизвикателството да учиш в СУПНЕ“ събра настоящи и бивши ученици

Дискусията на тематика „ Предизвикателството да учиш в Дойче шуле “ беше част от редицата събития, с които се означават 30 години от основаването на СУПНЕ.

Настоящи и някогашни ученици имаха опция да дискутират по тематиката и да изразят своята позиция, да споделят от персоналния си опит и по какъв начин времето в учебно заведение им е помогнало да се усъвършенстват през годините в професионален проект. Зададените въпроси и отговори трансфораха диалога в пълноценна обмяна на опит и шерване на хрумвания за бъдещите упования и кариерна реализация.

На срещата участваха възпитаници, учители и представители на медиите.

Сред специфичните посетители беше и ръководителят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев. Той е съхранил приятни мемоари, а на въпроса какво му липсва най-вече от ученическите години, той с усмивка отговори, че това са извънкласните действия.

В полемиката взеха присъединяване още Сиана Даскалова, Анелия Георгиева, Сара Яворова, Милена Веждарска, Георги Енчев, Николай Славчев, Димитър Черкезов, Радина Костадинова и Чавдар Михайлов.

Най-активните възпитаници от Немската гимназия са девойките и момчетата от 10 и 11 клас с началник Сияна Мандажиева. В края на събитието шефа на учебното заведение Искра Иванова изрече признателност към всички присъстващи в залата, а като спомен от събитието тя връчи документи за присъединяване на към този момент някогашните възпитаници на Дойче шуле, гр. Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР