Дискусия Културни модели и кръговост“ показва алтернативните възможности за развитие.

...
Дискусия Културни модели и кръговост“ показва алтернативните възможности за развитие.
Коментари Харесай

Дискусия „Културни модели и кръговост“ показва алтернативните възможности за развитие на икономиката

Дискусия „ Културни модели и кръговост “ демонстрира различните благоприятни условия за развиване. От Института по кръгова стопанска система (ИКИ) ще показват пред пловдивчани нови културни модели, посредством които обществото да работи в планетарните граници, съблюдавайки главните обществени потребности на всеки човек. Събититето е от 17:30 ч. в Регионален природонаучен музей - Пловдив и е част от самодейността Global Donut Day, проведена от Doughnut Economics Action Lab (DEAL).

Българските съорганизаторите от ИКИ ще покажат вероятните решения на актуалните и бъдещите обществени и екологични провокациите в изискванията на динамично изменящата се градска среда.

Под купола на зала „ Пленатариум “ на Регионалния природонаучен музей в Пловдив ще се маркират биофизичните и обществените знаци на модела “Doughnut Economy ” (донът икономика) и нужните културни трансформации. На събитието ще се разпознава и онази безвредна зона на икономическо и обществено развиване, в която би трябвало да се намираме, с цел да може да процъфтяват човечеството и планетата.

Събитието е част и от плана “Кръгови дни в България ”, сбъднат благодарение на Фондация Фридрих Еберт България.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР