Дискусионна схема, според която феновете на Премиър лийг в Англия

...
Дискусионна схема, според която феновете на Премиър лийг в Англия
Коментари Харесай

Вторият локдаун в Англия спаси кожите на феновете на Премиър лийг

Дискусионна скица, съгласно която почитателите на Премиър лийг в Англия трябваше да заплащат по 14,95 паунда за избрани мачове по системата pay-per-view отпадна. Клубовете и телевизионните компании се бяха разбрали за това по-рано през сезона, като в тази рубрика трябваше да попаднат срещите, които поначало не бяха част от главните телевизионни пакети. Много от последователите на другите тимове се оповестиха срещу нея и взеха решение, че е по-добре да събират сходни суми за други дела. След като Англия влезе във втори интервал на локдаун обаче клубовете са се съгласили, че така и така непопулярната скица би трябвало да отпадне след идния уикенд. Това значи, че всички мачове ще бъдат предавани без спомагателни такси най-малко до Нова година.

През януари концепцията ще бъде прегледана още веднъж. Съществуват разновидности, в случай че таксата остане, тя да бъде понижена на 9,95 или даже на 7,50 паунда.

През този уикенд има пет мача, които ще се излъчат в платени платформи на Sky Sports и BT Sports. След това всички мачове още веднъж ще бъдат налични без спомагателни такси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР