Дискотеката в испанския град Мурсия, в която при пожар вчера

...
Дискотеката в испанския град Мурсия, в която при пожар вчера
Коментари Харесай

Огнената дискотека в Испания, в която загинаха хора, е трябвало да бъде затворена

Дискотеката в испанския град Мурсия, в която при пожар през вчерашния ден починаха 13 души, предходната година е получила разпореждане от кметството на Мурсия да затвори, съобщи представител на локалните управляващи, представен от Франс прес.

Според Антонио Наваро управляващите в Мурсия са наредили дискотеката да прекрати активността си през януари предходната година, а през октомври същата година – да бъде затворена.

Преустановяването на активността на дискотеката е било подредено, защото компанията оператор на заведението е разполагала единствено с едно позволение за една дискотека, " Театре ", като в същото помещение е отворила втора дискотека – " Фонда Милагрос " – дискотеката, в която бяха открити телата на починалите при пожара.

" Последната стъпка е била заповедта за затваряне от октомври предходната година, като по-късно на процедура обектът е работил в нарушаване на заповедта за затваряне ", посочи Антонио Наваро на конференция.

Във връзка с изказването на Наваро се появяват въпроси за какво локалните управляващи или полицията не са взели ограничения за осъществяването на заповедта за затваряне на дискотеката, изключително като се вземе поради, че заведението се е употребило с задоволително огромна известност в Мурсия и е рекламирало активността си в обществените мрежи, означи Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР