Дисидентът Николай Глушков бе открит от членове на семейството си

...
Дисидентът Николай Глушков бе открит от членове на семейството си
Коментари Харесай

Британските медии извънредно: Враг на Путин е намерен мъртъв! Руски изгнаник и приятел на Березовски е открит бездиханен в дома си в Лондон

Дисидентът Николай Глушков бе открит от членове на фамилията си и другари мъртъв в понеделник вечерта в Ню Мадлен в югозападната част на столицата. От полицията обявиха, че гибелта му е „ необяснима “, само че по-рано през днешния ден прибавиха, че чиновниците на силите за контратероризъм ще се заемат с следствието, оповестява в. " Дейли Мейл ".


По информация на съветския вестник „ Комерсант “., 68-годишният Глушков е бил открит със следи от „ обесване “ по врата си.

68-годишният Глушков бе предприемач в Русия след рухването на комунизма. В предишното бе непосредствен съдружник на починалия съветски олигарх, избягал във Англия, Борис Березовски. Березовски избяга от Москва, откакто изпадна в недружелюбност в очите на Путин.

 Glushkov was a close associate of Boris Berezovsky (right), who fell out with Vladmir Putin and fled Russia and was himself later found dead at his home in Berkshire

Новината за мистериозната кончина на Глушков бе обявена на фона на ескалацията на напрежението сред Лондон и Москва по отношение на покушението с нервнопаралитичен сътрудник против някогашния офицер от ГРУ Сергей Скрипал.

Според английската страна, точно Русия стои зад покушението. Руските управляващи изрично отхвърлят да са забъркани.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР