Дисертацията на испанския премиер Педро Санчес издържа проверката за плагиатство,

...
Дисертацията на испанския премиер Педро Санчес издържа проверката за плагиатство,
Коментари Харесай

Дисертацията на испанския премиер Санчес издържа тест за плагиатство

Дисертацията на испанския министър председател Педро Санчес устоя инспекцията за плагиатство , съобщи ТАСС. Процентът на заимствания непознат текст в дисертацията на испанския министър-председател Педро Санчес, за която той е получил просветителна и научна степен " лекар ", е позволен, заяви на уеб страницата си администрацията на премиера, представена от ТАСС.

 
" След разбор на докторската дисертация, предпазена от министър-председателя Педро Санчес през 2012 година, системите за откриване на плагиатство Turnitin (Турнитин) и PlagScan (ПлагСкен) потвърдиха оригиналността на наличието на научната работа, която надвишава каузи на заимстване от проучвания по сродни тематики. Turnitin откри 13 % съвпадения, а PlagScan - 0,96 на 100. Тези данни се обуславят от съществуването на цитати и препратки, употребявани при основаване на всяка научна работа ". В научните среди такива проценти се считат за възможни, показва ТАСС.
 
По-рано мадридският в. " А Бе Се " упрекна Санчес в плагиатство в докторската му дисертация. Премиерът отхвърли обвиняванията и заплаши изданието със съд, в случай че не разгласява опровергаване на информацията си.

 
На 11 септември министърът на опазването на здравето Кармен Монтон разгласи, че подава оставка поради скандал с дипломната й работа за приемане на магистърска степен. Това стана след обвинявания на испански медии, че по време на следването си в университетска магистърска стратегия тя е получила оценки по непочтен метод.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР