Disco Music Fest - Back to the 80`s and 90`s

...
Disco Music Fest - Back to the 80`s and 90`s
Коментари Харесай

“Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” - Парти под звездите

" Disco Music Fest - Back to the 80`s and 90`s " се сътвори за да забавлява жителите и гостите на града под тепетата - Пловдив. " Disco Music Fest - Back to the 80`s and 90`s " ще се организира на 23.06.2024г. и 24.06.2024г. от 20:30 часа на сцената на Летен спектакъл парк „ Бунарджик.

Във фестивалът ще вземат присъединяване едни от емблемите на диско музиката - East 17, SNAP, No Mercy, Dr. Alban. Те ще ни пренесат в една ера, която е оставила диря в музиката и до през днешния ден. За положителното въодушевление на всички гости ще има и DJ празненство под звездите.

На 23.06.2024г. старт на фестивала ще дадат SNAP и East 17, а втората вечер ще продължи с присъединяване на No Mercy и Dr. Alban.

Изпълнителите ще ни развълнуват в най - огромните си шлагери, като ни провокират да танцуваме и да се развличане дружно с тях.

През 2023 година, " Disco Music Fest - Back to the 80`s and 90`s " взриви сцeната на Античен спектакъл Пловдив с присъединяване на неповторимите Kool end the gang и La Bouche.

Билети за " Disco Music Fest - Back to the 80`s and 90`s " може да бъдат закупени:

- От в цялата страна

- В Пловдив - каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов "

- Билетен център пред Община Пловдив

- В туристически информативен център Римски стадион

- Каса на Античен спектакъл

Събитието не е уместно за лица под 7 годишна възраст.

Лица на възраст сред 7 - 18 годишна възраст могат да посетят събитието с билет и наложително съпроводени от родител/пълнолетен компаньон с постоянен билет.

Придружителите показват персонална карта и билет за събитието дружно с попълнената Декларация за придружител* в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде потвърдена с ученическа персонална карта или копие на акт за раждане.

За най-верните почитатели на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети, който дават цялостен достъп до двата дни от фестивала.

*Декларация за компаньон се изисква съгласно член 8, алинея 3 и 4 от Закона за протекция на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се показа попълнена в 2 екземпляра.

В режим на фестивал седящите места са обезпечени за всички присъстващи закупили билет.

Телефон за информация и резервация: 0898984338 / 0895619181

Събитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР