Дирите в небето често стават причина за дискусия. Докато едни

...
Дирите в небето често стават причина за дискусия. Докато едни
Коментари Харесай

Изненада! Дирите в небето могат да се предвидят

Дирите в небето постоянно стават причина за полемика. Докато едни счита, че някой с нещо „ ни пръска “, други са на мнение, че това е просто конденз от преминаващи самолети. Конспиративните теории, като тази за кемтрейлс, постоянно добиват по-голяма известност, в сравнение с научните. Сега обаче се появява и трета версия за появяването им в небето. От MeteoBalkans оповестяват, че през днешния ден, както те към този момент са планували, ще има по този начин наречените самолетни дири.

„ Добро утро... Започнаха да се образуват дири, както през вчерашния ден го съобщихме. " През идващите часове ще има условия за формиране на самолетни дири, единствено ви оповестяваме, с цел да не излезе, че ни пръскат, " пишат те.

Разбира се това породи въпроси и потребност от малко повече конкретика.

„ Какви са през днешния ден изискванията за формиране на тези следи? Защо през вчерашния ден ги нямаше в случай, че изискванията бяха същите? Моля за сериозен и подсилен с обстоятелства отговор!, “ пита заинтригуван.

„ Не, през вчерашния ден нямаше условия за тези следи, а през днешния ден ги има. Имаме във височина възходящи придвижвания и ниски температури. Ако имаме ниски температури (във височина), само че имаме низходящи придвижвания, дирите ще са къси и няма да се образуват. Тук, обаче, те се образуват и заради удобните условия се задържат. Също, да допълним, че скоро облачността ще се усили. Целта на този пост е да покажем на хората, че тези неща се предвиждат. Ние нямаме по какъв начин да знаем дали през днешния ден ще " ни пръскат ", просто дадохме прогноза още през вчерашния ден за през днешния ден. Това, което виждаме на открито, е разследване на удобните условия. И да ви успокоим, “ дадоха отговор от страницата за прогнози на времето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР