Диригентът на Митко Щерев в последния му проект „Диана Експрес

...
Диригентът на Митко Щерев в последния му проект „Диана Експрес
Коментари Харесай

Ужас! Близък на Митко Щерев полетя от прозорец на хотел в Стара Загора СНИМКА

Диригентът на Митко Щерев в последния му план „ Диана Експрес – Симфонии “ Димитър Косев оцеля в пожар, разкри самият той.

Това се е случило в хотел „ Железник “ в Стара Загора в 4:19 ч сутринта. В профила си във фейсбук 27-годишният маестро разгласява фотография на прозореца, през който е скочил, с цел да се избави и описа цялата история.



"Хотел „ Железник “ – Стара Загора. 4:19 ч. Сутринта. Това е прозорчето, през което успяхме да скочим, с цел да се спасим от клопката, в който бяхме хванати всички в хотела. След 50-минутен опит на рецепционистката и вечерната защита да изгасят сами пожара, бе подаден сигнал към 112. Тогава бяхме събудени от нея, тропайки от врата на врата по етажите.

Вече беше прекомерно късно… Без известителна система, без евакуационно осветяване, без осветяване на 2-ри и 1-ви етаж и при ЗАКЛЮЧЕНИ порти на спешните изходи на всеки етаж (външна стълба), с цел да не влизат хора извън. При нулева видимост, дезорентиран и задушавайки се от всичкия пушек, който беше обхванал цялото стълбище, бе шанс, че успяхме да стигнем и скочим от този прозорец.

Линейка, незабавно, реанимация...но концерт вечерта имаше, на столче и с една ръка, само че пък мина хубаво. ", споделя премеждията си музикантът.

Призори на мястото на случая е пристигнала кола за спешна помощ, която е откарала Косев и останалите клиенти в реанимацията на незабавното поделение в града. Димитър е посочил още веднъж мъжество, като още идната вечер се е качил още веднъж на сцената, написа "Телеграф ".

"Концерт имаше, на столче и с една ръка, само че пък мина хубаво ", прибавя маестрото. "Най-важното е, че си жив ( и здрав, нека!), само че тази преживелица не би трябвало да остава без последици... Европа, 21-ви век ", разяснява китаристът на Диана Експрес Атанас Копчев. Митко Щерев и останалите му сътрудници от паметната рок група също му пожекаха бързо възобновяване и го чакат на идващите взаимни изяви.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР