Дирекция Вътрешна сигурност - МВР обжалва прокурорско постановление на Специализираната

...
Дирекция Вътрешна сигурност - МВР обжалва прокурорско постановление на Специализираната
Коментари Харесай

МВР: Бивш полицейски началник, сега депутат, е разследван за ОПГ

Дирекция " Вътрешна сигурност " - Министерство на вътрешните работи апелира прокурорско разпореждане на Специализираната прокуратура за отвод от по следствие против някогашен полицейски шеф.

Разследването на дирекцията е било за проведена незаконна група от управителни чиновници на Националната полиция в интервала 2018-2020 година

С разпореждане на прокурор от Специализираната прокуратура през януари тази година е изработен отвод за формиране на досъдебно произвеждане.

По време на следствието шефът на ГДНП е назначен за министър на вътрешните работи. В момента е народен представител, се показва в известието на Министерство на вътрешните работи.

В отговор някогашните вътрешни министри, а в този момент депутати от ГЕРБ - Христо Терзийски и Младен Маринов споделиха, че това е следващия конфликт на Министерство на вътрешните работи и прокуратура, от който страдат единствено жителите.

„ Не мие известно против мен да е правена някаква инспекция, не знам защо може да е водена някаква инспекция не съм викан в Дирекция „ Вътрешна сигурност “, с цел да бъдат правени с мен някаква инспекции “, съобщи Христо Терзийски, народен представител от ГЕРБ-СДС.

" Тази война сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ще докара до повдигане на растежа на престъпността, най-вероятно ще е проблем и за чиновниците ма Министерство на вътрешните работи, и за чиновниците на прокуратурата ", сподели Младен Маринов – народен представител от ГЕРБ-СДС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР