Дирекция Международно оперативно сътрудничество е осъществила контакт по полицейските информационни

...
Дирекция Международно оперативно сътрудничество е осъществила контакт по полицейските информационни
Коментари Харесай

МВР с пълна готовност да съдейства за разкриване на случая с българин в Истанбул

Дирекция " Международно оперативно съдействие " е осъществила контакт по полицейските осведомителни канали. Повод е случай в Истанбул, при който български жител е прострелян смъртоносно при акция на локалната полиция, откакто нахлул с мачете и провокирал вълнения в заведение в града нощес. Установено е, че 32-годишният българин има няколко престъпни регистрации - за безчинство, обири и грабежи. Действието се развило към 23.30 часа в ресторант, намиращ се на ул. „ Шехит Камил Балкан “ в кв. Байрампаша – Истанбул, написа Пик.

Задграничният представител на Министерство на вътрешните работи има подготвеност да окаже подпомагане на следствието, в случай че такова бъде поискано.До момента в Генералното ни консулство в Истанбул не е получена публична информация от управляващите. Генералното ни консулство работи по случая като са подхванати дейности по определяне на спомагателни данни. Инициирани са инспекции и е отправено публично питане до турските управляващи, от които се чака приемане на подробна информация.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР