Дирекция Български документи за самоличност в МВР създаде специална организация

...
Дирекция Български документи за самоличност в МВР създаде специална организация
Коментари Харесай

МВР разясни как може да се гласува без валиден документ за самоличност

Дирекция " Български документи за идентичност " в Министерство на вътрешните работи сътвори специфична организация за работа в дните преди изборите, а също и в деня на вота, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На всички, подали към този момент заявление за нова персонална карта, ще бъде ускорено издаването ѝ или ще бъде издадено уверение за загубен, откраднат, развален, погубен документ за идентичност (лична карта, персонален /зелен/ паспорт) или персонална карта с изминал период на годност. При неспособност да бъде издадена нова персонална карта до края на работния ден на 25 октомври, по искане на жителите, ще бъде издавано нужното им уверение, с което да гласоподават.

За да бъде издадено уверение е належащо всеки персонално да подаде искане в Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР), Областна дирекции на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) или някое от регионите ръководства до 26 октомври от 08:30 ч. до 17:00 ч. и в деня на вота 08:30 ч. до 19:00 ч. В случай, че работното време на съответното звено " БДС " е друго, удостоверенията ще се издават в границите на работното време на звеното, като наложително ще се съблюдава интервалът в събота и неделя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР