Директорите на отборите от Формула 1 Мерцедес и Ред Бул,

...
Директорите на отборите от Формула 1 Мерцедес и Ред Бул,
Коментари Харесай

Волф и Хорнер си пожелаха успех преди решителното състезание в Абу Даби

Директорите на тимовете от Формула 1 Мерцедес и Ред Бул, надлежно Тото Волф и Кристиан Хорнер си стискаха ръцете на конференцията преди основното Гран при на Абу Даби във Формула 1 в неделя. Състезанието ще дефинира новия международен първенец.

В момента Макс Ферстапен от Ред Бул и Люис Хамилтън от Мерцедес са с еднакъв брой точки на върха в класирането при водачите с по 369.5, като само множеството победи на нидерландеца го слагат преди всичко. При конструкторите

Мерцедес е отпред с 587.5 точки пред Ред Бул с 559.5.

След поредност от конфликти през сезона на пистата и отвън нея, Тото Волф и Кристиан Хорнер резервираха дипломатичния звук преди последния старт и си пожелаха взаимно триумф.

"Късмет. Нека по-добрият водач завоюва и по-добрият тим да победи ", обърна се 49-годишният австриец Волф към Хорнер, когато бе запитан какво би му поискал.

48-годишният англичанин призна, че връзките сред двамата са били напрегнати през годината, само че насочи вниманието към сериозната работа, която и двата тима са свършили.

"Точно по този начин, тъкмо по този начин. Конкуренцията беше доста напрегната, а също и сред нас двамата тази година, а евентуално и идната ще е по този начин. Но въпреки всичко тук приказваме за два отлични тима ", отвърна той.

"Не мога да приказвам от името на Тото, само че знам, че нашият отбор беше извънреден през интервала на пандемия и всички останали провокации ", добави Кристиан Хорнер.

И двамата с Волф се сплотиха към позицията, че желаят последното съревнование за сезона във Формула 1 в Абу Даби да бъде решено правилно на пистата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР