Директорът в Ювентус Фабио Паратичи категорично отхвърли тръгналите преди дни

...
Директорът в Ювентус Фабио Паратичи категорично отхвърли тръгналите преди дни
Коментари Харесай

Заподозреният от Юве за контакти с Пеп: Няма такова нещо

Директорът в Ювентус Фабио Паратичи изрично отхвърли тръгналите преди дни информации за съществуваща сделка сред клуба и мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Шефът съобщи, че няма истина в тези клюки и съобщи, че от почитание към всички разновидности, които се разискват в клуба, ще се изчака приключването на всички шампионати.

Днес „ бианконерите” завършват акция 2018/2019 с посещение против Сампдория в 38-ия кръг на Серия А. Това ще бъде и прощалният мач на наставника Масимилиано Алегри, който донесе пет следващи шампионски трофеи на страната. Италианецът обаче не съумя в огромната цел – спечелването на Шампионската лига, където на два пъти изведе Юве до финала и го загуби.

Раздялата с Алегри значи, че би трябвало да се откри заместител, който да употребява положената към този момент база и да надгради над постигнатите към този момент резултати. Сред разновидностите, които циркулират из италианската преса, попадат имена като Маурицио Сари (Челси), Маурисио Почетино (Тотнъм), Симоне Индзаги (Лацио), Синиша Михайлович (Болоня) и Пеп Гуардиола (Манчестър Сити).

„ Ние не изпитваме потребност да сътворяваме заглавия или да се самоизтъкваме, просто би трябвало да изградим най-хубавия вероятен състав. Ще действаме според директивите на нашия нов ментор, по тази причина би трябвало да го изчакаме, преди да предприемем каквито и да било ходове”, разяснява Паратичи.

А по отношение на хипотетичната му персонална среща с Гуардиола, той добави: „ Живеем в чудноват свят. Никога не сме имали контакт с Гуардиола и в никакъв случай не сме мислили за него. Той има контракт, по тази причина всичко ми наподобява доста необичайно. Знаем, че светът, в който живеем, е подобен и би трябвало да го приемем. Имаме ясни хрумвания и преценяме обстановката. Докато всички шампионати не приключат, ни наподобява редно да запазим безмълвие в символ на почитание към всички.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР