Директорът в ОСК Нефтохимик Сашо Везенков коментира първият успех на

...
Директорът в ОСК Нефтохимик Сашо Везенков коментира първият успех на
Коментари Харесай

Сашо Везенков: Целта пред Нефтохимик е участие в Шампионската лига и то в Бургас

Директорът в Общо събрание на колегиите Нефтохимик Сашо Везенков разяснява първият триумф на отбора над Хебър във финала на волейболното състезание при мъжете. В първия дуел Нефтохимик завоюва с 3:1 гейма.
 Хебър - Нефтохимик - Финал 2 @@@

" Предвид играта на нашия тим през цялата година, това през вчерашния ден беше най-важния мач, беше значима победа, защото, който вземе първия мач и триумфа пробиваме семейството на Пазарджик, Хебър бяха и първи в постоянния сезон. Без да подценявам купата, купата е купа, шампионата е състезание. Нашият тим е най-опитен, нашият тим е най-хубавият в България, той по тази причина е юридически, не се колебая в качествата на нашите момчета, и те са малко по-добри в този миг от Пазарджик ", разяснява Сашо Везенков.
 Хебър - Нефтохимик - Финал 2 @@@

" При по-добра централизация възможностите са на наша страна. Нека приключи шампионата да изчакаме, постоянно когато съм казвал нещо доста мощно, то не е ставало, или както споделяме в нашия край да не си клатим краката преди да сме се качили на магарето. С всички момчета съм в прелестни връзки, имаме бюджет, имаме и бюджет за следващата година, нашата цел е когато стане залата в Бургас е да играем в Бургас в Шампионска лига, това е най-хубавият екипен спорт, имаме положителни български волейболисти, те са при нас, при една добра стратегия и една добра селекция бихме изпълнили задачата ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР