Директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли наблюдава на живо двубоя от

...
Директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли наблюдава на живо двубоя от
Коментари Харесай

Шеф на Юве гледа на живо Реал Сосиедад – ПСЖ заради испански национал

Директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли следи онлайн дуела от Шампионската лига сред Реал Сосиедад и ПСЖ (1:2). Причина за интереса на „ остарялата госпожа “ е полузащитникът на испанците Микел Мерино, който е измежду целите на Юве в идната лятна селекция.

27-годишният национал има контракт с испанския клуб до лятото на 2025 година и в случай че не преподпише в околните месеци цената му (около 50 млн. евро) ще бъде съществено редуцирана, отбелязва „ Гадзета дело спорт “.

Именно Мерино означи почетното попадение за баските при провалянето с 1:2 от френския първенец ПСЖ нощес. Той беше прецизен в заключителните секунди на мача, а неговият тим отпадна от конкуренцията.

От розовия вестник са безапелационни, че приоритет №1 на Ювентус в средата на терена е футболистът на Аталанта Теун Коопмайнерс, чиято цена обаче се обрисува да бъде над 60 млн. евро. Мерино е първа опция на нидерландеца, написа още „ Гадзета дело спорт “.

Снощният дуел е приковал вниманието на Джунтоли и върху състезател на ПСЖ. Става въпрос за Фабиан Руис, който направи име в Италия с екипа на Наполи, където игра в интервала 2018-2022 година Испанският национал е със противоречив статут на „ Парк де Пренс “ и не е изключено да напусне клуба след края на сезона.

От Ювентус наблюдават изкъсо протичащото се с още няколко играчи: Люис Фъргюсън (Болоня), Георгий Судаков (Шахтьор Донецк) и Лазар Самарджич (Удинезе).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР