Директорът на ЦСКА Пламен Марков обяви на шоумена Димитър Рачков,

...
Директорът на ЦСКА Пламен Марков обяви на шоумена Димитър Рачков,
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА към Рачков след скандална шега: Лично ще те изплющя!

 Директорът на ЦСКА Пламен Марков разгласи на шоумена Димитър Рачков, че персонално ще го изплющи, в случай че се избъзика още веднъж с " алените ". Днес водещият на най-гледаното предаване в България сега – " Забраненото шоу на Рачков “, посети музея на клуба и се извини за скеча си в неделя.

“Давам си сметка, че предаването е сатирично, само че ЦСКА си е ЦСКА - сърца милиони. Продължавайте да се шегувате, само че идващия път в случай че се избъзикате с ЦСКА, ще дойда персонално да ви изплющя ", сподели Марков.

В неделя Рачков разпали пристрастеностите и предизвика футболна война. Причина за това стана въпрос за химна на ЦСКА в играта " Стани софиянец “. Гости бяха Ники Кънчев и легендата на " алените " Джони Велинов, написа Блиц.

Водещият се пошегува след въпроса: " В химна на ЦСКА-София “ се пее следното: " Сърца червени, сърца… “ и означи, че правилният отговор е " с тирета ".

Случилото се имаше огромен отзив измежду почитателите и се наложи Рачков да отиде на крайници и да се извини. Това се случи в музея на ЦСКА, където бяха Ники Кънчев, Джони Велинов и шефът на клуба Пламен Марков. 

  

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР