Директорът на ЦРУ, Уилям Бърнс, заяви на провеждащия се в

...
Директорът на ЦРУ, Уилям Бърнс, заяви на провеждащия се в
Коментари Харесай

Няма данни здравето на Путин да е влошено

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ, Уилям Бърнс, съобщи на провеждащия се в американския курорт Аспен конгрес по сигурността, че няма разследващи данни за несигурно или неприятно здравословно положение на съветския президент Владимир Путин, съобщи БНР.

От началото на войната има голям брой непотвърдени медийни спекулации, че близо 70-годишният Путин страда от тежка болест, евентуално онкологична.

Бърнс, който е бил дипломат на Съединени американски щати в Москва, акцентира в изявлението си пред форума, че следи повече от 20 години Путин. Според Бърнс съветският президент е уверен в задачата си да възвърне Русия като велика мощ:

" Той счита, че ключът към това е връщане на сферата на въздействие измежду съседите на Русия, а не може да реализира това без да управлява Украйна ".

" Има доста клюки за здравето на президента Путин и доколкото можем да кажем, той е изцяло здрав. Възгледите му се втвърдиха, що се отнася до моя опит през годините, само че той има собствен личен метод да гледа на действителността. И както видяхме в ранните стадии на тази война, тя се основаваше на някои надълбоко неправилни догатки и някои действителни илюзии, изключително по отношение на Украйна и волята за опозиция в Украйна, за чието основаване той оказа помощ посредством експанзия през годините най-малко от 2014 насам ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР