Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпейо

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпейо
Коментари Харесай

ЦРУ потвърди намесата на Русия в изборния процес в САЩ през 2016 г.

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати Майк Помпейо удостовери през днешния ден обвиняванията за съветска интервенция в американската предизборна акция предходната година макар новите опровержения на Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, повторени от президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи Франс прес.

Директорът е направил, заключенията в отчета на разузнаването от януари 2017 година за съветска интервенция в американските президентски избори, гласи официално съобщение на Централно разузнавателно управление на САЩ, обещано на телевизия Си Ен Ен часове след изказванията на Тръмп, който изрази единодушие с съветския си сътрудник.

"Заключенията на разследващите служби за интервенция на Русия не са се трансформирали ", се споделя в официалното съобщение, оповестено от малкия екран.

Тръмп приказва през днешния ден за опроверженията, направени от Путин на тези обвинявания и сподели след срещата им във Виетнам, че му има вяра, припомня Агенция Франс Прес.

Изявленията на Тръмп разгневиха депутати от Демократическата партия. Конгресменът Адам Шиф сподели, че "президентът не може да заблуди никого. Той знае, че руснаците са се намесили. Той знае, че е спечелил на ръба на бръснача и че е изгубил по брой на подадените за него гласове ", добави Шиф.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР