Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Уилям Бърнс

...
Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Уилям Бърнс
Коментари Харесай

ЦРУ: Русия има достатъчно сили за агресия на границата с Украйна

Директорът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати ( Централно разузнавателно управление на САЩ ) Уилям Бърнс твърди, че натрупването на сили от Русия наоколо до границата с Украйна разрешава на Москва да предприеме нападателни дейности , разяснява той на чуване в специфичния разследващ комитет на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати, оповестяват ТАСС и " Ню Йорк Таймс ".

По думите на Бърнс Съединени американски щати " би трябвало доста съществено да приема това струпване на сили ". Според ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ " натрупването на сили е достигнало равнище, което дава опция за предприемане на по-нататъшни нападателни дейности. Ето за какво го одобряваме толкоз съществено ".

 Киев: Москва намерено заплашва Украйна с война и заличаване
Киев: Москва намерено заплашва Украйна с война и заличаване

Кулеба сподели още, че Украйна не се опасява от съветската експанзия

По-рано американското разузнаване в собствен годишен отчет за световните закани пред Съединени американски щати оцени, че, даже и в случай че " продължи дестабилизиращите дейности против Украйна ".

Русия може просто да изпраща сигнал до Съединени американски щати или да се пробва да сплаши украинското държавно управление , само че има качествата да направи доста повече, разяснява Бърнс. " Това е нещо, което освен Съединени американски щати, само че и нашите съдружници би трябвало да одобряват доста съществено . "

Бърнс свидетелства дружно с Аврил Хейнс, шеф на националното разузнаване, и други длъжностни лица за голям брой закани от международни сили като Русия и Китай, както и провокации , които в предишното не са били в центъра на вниманието на разследващите организации, в това число вътрешен екстремизъм и изменение на климата.
 Еспър желае Съединени американски щати да прати войски в България и Румъния
Еспър желае Съединени американски щати да прати войски в България и Румъния

Разполагането на войска по Черно море ще възпре евентуална експанзия от Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР