Директорът на Титаник, Джеймс Камерън, отново изрази мнение относно трагедията

...
Директорът на Титаник, Джеймс Камерън, отново изрази мнение относно трагедията
Коментари Харесай

Директорът на Титаник Джеймс Камерън критикува подводницата на Титан, като настоява, че трагедията е „напълно предотвратима“

Директорът на Титаник, Джеймс Камерън, още веднъж изрази мнение по отношение на нещастието с подводницата Титан, като упрекна OceanGate в „ изрязване на ъглите “, откакто корабът й се взриви в покруса събития предходната година.

Бедствието раздруса целия свят, когато стана ясно, че капитанът на подводницата Стоктън Ръш и четирима туристи са били убити, откакто корпусът на Титан се разпадна на към 3500 м под водата, до момента в който се спускаше към останките на Титаник, на към 560 км от крайбрежията на Нюфаундленд.

69-годишният Камерън, който е направил 33 гмуркания до останките на Титаник, сподели, че има вяра, че нещастието е „ изцяло предотвратима “ и е унищожила доверието на обществеността, защото се обърна към аудитория в Морския музей на Фримантъл в Пърт в неделя.

Когато го попитаха за подводницата, чийто ръб струваше 250 000 $ (197 000 английски лири) за дълбоководно пътешестване, с цел да види Титаник, Камерън сподели, че бедствието е сложи леке ​​върху работата на подводната общественост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР