Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин за обстановката

...
Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин за обстановката
Коментари Харесай

Сергей Наришкин: Пределно точно оценихме ситуацията по света и преминаваме исторически момент

Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин за ситуацията в света и провеждането на специфичната интервенция на Русия в Украйна:

„ Решението на президента на Руската федерация да организира специфична военна интервенция, ориентирана към отбрана на популацията на Донбас и сигурността на нашата страна, се основава на изчерпателен разбор на исторически закономерности и е извънредно точна, реалистична оценка на обстановката по света

Страната ни в този момент претърпява в действителност исторически миг. Решава се ориста на Русия, нейното бъдещо място в света. Не би трябвало да забравяме, че главният фактор в развиването на Русия, сърцевината на нейната хилядолетна история е бил и остава суверенитетът - правото независимо, свободно и умишлено да дефинира личната си орис.

Суверенитетът е гаранция за благосъстоянието и достолепието на нашите жители, той е бъдещето на нашите деца. По такива въпроси Русия в никакъв случай не е отстъпвала и няма да отстъпи, тъй като в противоположен случай тя ще престане да бъде Русия “.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР