Директорът на школата на Левски Йончо Арсов даде интервю пред

...
Директорът на школата на Левски Йончо Арсов даде интервю пред
Коментари Харесай

Целта на Академия Левски е да съхрани и пренесе през поколенията ДНК-то на победител!

Директорът на школата на Левски Йончо Арсов даде изявление пред клубната телезивия, в което направи анализ на миналия сезон. Академията на " сините " реализира най-хубавите си резултати от 2012 година насам.

" Изказвам признателност към всички чиновници на Левски. Всеки един е съдействал към развиването на школата. Класиранията са впечатляващи. Имаме и два тима, които са класирани на полуфинал за Купата на БФС. Има няколко аспекта, които са по-важни от самите класирания. Първият е, че успяхме доста да развием качествата на нашите футболисти. Втория е, че всички тимове на футбол 11 приключиха на първите две места в своите класирания. Това приказва за добра работа във всички набори и цялата академия. Това приказва, че не се концентрираме в работа единствено в един набор, а във всички ", стартира Арсов.
 Тити Папазов: Не може да се срамим от Левски
Тити Папазов: Не може да се срамим от Левски

Баскетболният експерт похвали Наско Сираков

" Третият аспект е, че посредством завоюването на първи места и трофеи, ние съумяваме да калим в младите футболисти на Левски воля за победа и нрав да бъдат на върха. Това са добродетели, които са възпитавани в мен самия, когато съм бил в тази школа. Искаме да пренесем това ДНК на Академия Левски и в бъдещите генерации ".

" Бих могъл да кажа доста неща за преструктурирането и новите неща, които въведохме. Това би било предмет на един по-дълъг диалог.Факт е, че тези нововъведения дадоха резултат. Факт е, че доста от играчите от Академията бяха поканени през сезона от Петър Хубчев да водят подготвителен развой с първия тим. Това са над 15 футболисти. Осем от тях бяха на лагера в Турция. Марин Петков и Костадин Илиев изкараха цялата зимна подготовка с първия тим, а Марин даже съумя да направи дебют ", продължи Арсов.
 Томас Лафчис: Наско ще работи за чист и същински Левски
Томас Лафчис: Наско ще работи за чист и същински Левски

" Наложително е да има и сериозна чистка в тима "

" Пандемията се отрази неприятно на целия свят. Нашата школа трябваше да се напасне към тези нови условия. Подготвиме и разпратихме самостоятелни стратегии. Те се сменяха на всяка седмица. Бяха дадени и домашни задания за потребление на механически детайли в домашни условия. Тренировъчният развой не беше на оптималното равнище. Децата се завърнаха с апетит за футбол. Функционалното им положение също е положително ", добави Арсов.

Цялото изявление вижте в прикаченото видео.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР