Директорът на селската гимназия в Айова, където 17-годишен ученик, въоръжен

...
Директорът на селската гимназия в Айова, където 17-годишен ученик, въоръжен
Коментари Харесай

Директорът на гимназията в Айова се опита да „разсее“ училищен стрелец, за да позволи на учениците да избягат, твърди дъщеря

Директорът на селската гимназия в Айова, където 17-годишен възпитаник, въоръжен с два револвера и неподготвено взривно устройство разкрил огън в четвъртък се е опитал да успокои и да „ разсее “ стрелеца в учебно заведение, тъй че другите възпитаници да могат да избягат, твърди щерка му.

Дъщерята на шефа Дан Марбъргър, Клеър, сподели, че когато е чула за стрелбата в гимназията Пери, тя „ мигновено е почувствала, че татко ми ще бъде жертва, защото ще се изложи на заплаха в интерес на децата и личен състав. ”

„ Не е безусловно никаква изненада да чуем, че се е опитал да се приближи и да смъкна Дилън и да го разсее задоволително дълго, с цел да могат някои възпитаници да излязат от кафенето. Това е просто баща “, написа тя във Фейсбук късно в четвъртък.

Директорът беше измежду петимата ранени, когато Дилън Бътлър стартира да стреля към 7:37 сутринта, до момента в който се организираше стратегия за закуска, съгласно Мич Мортвед, помощник-директор на отдела за престъпни следствия на Айова.

Неидентифициран ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР