Директорът на СДВР Любомир Николов описа потресаващи подробности около убийството

...
Директорът на СДВР Любомир Николов описа потресаващи подробности около убийството
Коментари Харесай

Първи версии за бруталното убийство в София след ареста на заподозрения

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов разказа потресаващи детайлности към убийството на 41-годишен мъж, чиито остатъци бяха открити в канализацията в центъра на София.

Полицията допуска, че задържаният хипотетичен причинител е имал финансови претекстове за тежкото закононарушение. Двамата са възнамерявали общ бизнес, който обаче не се е осъществил. Предполага се, че нападателят е завиждал за материалното положение на убития мъж.

Нападателят е поканил жертвата в личния си апартамент и го е умъртвил с удар по главата, след което е пренесъл тялото в банята и е почнал да го разчленява.

Заподозреният палач е прочут на Министерство на вътрешните работи, съгласно Николов той е бил разследван за междинна телесна щета през 2013 година и това е последната му престъпна демонстрация. Безработен е, само че по-рано е работил като барман в заведение в София.

" Близките му го разказват като злобен, нападателен човек ", разгласи Николов пред Нова ТВ.

Осъждан се оказа и убитият мъж. Той е с условна присъда за опит за ликвидиране. Бил е притежател на масажни студиа, с бизнес сътрудник, който не е български жител.

На 8 август близки на убития са алармирали в Министерство на вътрешните работи, че той е липсващ. Полицаите са разкрили всички направления, по които мъжът се е движил и хората, с които се е срещал, като са съумели да открият и помагачът в жестокото ликвидиране.

Именно помагачът е насочил служителите на реда до местата, в които са изхвърлени част от останките на жертвата в яма във Витоша.

Заподозреният за убийството е направил опит да прикрие следите си и да укрие движимости, свързани с закононарушението. Той беше задържан в неделя в хотел в кв. Драгалевци в София.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР